Geurkaarsen van Palais

Geurkaarsen van Palais

Geurkaarsen zijn ontzettend populair en dat is niet zomaar zo. Het is de kers op de taart, het item dat een ruimte af maakt én het product dat de sfeer kan bepalen. Heeft jouw woon- of slaapkamer net een make-over gekregen en zoek jij nog accessoires voor de finishing touch? Wil jij de donkere avonden net even iets gezelliger maken en echt een thuis-gevoel creëren in jouw woning? Dan kan een goede geurkaars niet ontbreken. Geurkaarsen maken het geheel compleet en daar helpen wij je bij Palais graag bij. Onze geurkaarsen in glas zijn duurzaam, handgemaakt en stijlvol. Neem rustig een kijkje in onze webshop en kies daarna jouw favoriete geur.

Duurzaam en eerlijk geurkaarsen maken

Alles dat bij Palais verkocht wordt, wordt eerlijk en duurzaam geproduceerd. Ook de geurkaarsen maken wij op een manier die het milieu niet schaadt. Brandt Candles in Nederland zorgt voor deze heerlijk ruikende kaarsen. De geurkaarsen worden met de hand gegoten, dit gebeurt met behulp van duurzame sojawas en een lont van biologisch katoen. Wist je dat geurkaarsen kopen in onze webshop een goede investering is? Je geniet namelijk wel 50 tot 55 uur lang van onze kaarsen. Urenlang genieten van duurzame kenmerkende geuren voor jouw badkamer, woonkamer of slaapkamer, dat is toch een feestje?

Stel jouw eigen geurkaarsen set samen

De geurkaarsen in glas van Palais zijn geschikt voor diverse ruimtes en gelegenheden. Zo geniet je van een geurkaars met kerst, maar ook tijdens de zonnige avonden is een geurkaars een toevoeging aan jouw relaxmoment. De kaarsen maken wij in glas en zijn los van elkaar verkrijgbaar, maar uiteraard kan jij zelf een mooie geurkaarsen set samenstellen. Combineer de kaarsen op basis van geur of uitstraling en verwen jezelf of een ander met dit heerlijke en duurzame cadeau. Kies jij voor elegante geuren als mimosa, bergamot of oranjebloesem? Of combineer je al deze fijne geuren in één geurkaarsen set?

Geurkaarsen kopen bij Palais

Lights off, candle on. De geurkaarsen maken wij op een duurzame manier, zodat jij compleet kunt genieten van de geur zonder dat het milieu hier schade aan ondervindt. Steek er eentje aan tijdens het diner, creëer wat extra sfeer in de slaapkamer of relax in bad met een van de elegante geuren. De kaarsen van Palais ruiken niet alleen ontzettend prettig, maar ze hebben ook een luxe en elegante uitstraling. Hierdoor is dit product direct een accessoires dat mooi bij jou in huis staat.

Wil jij een geurkaars kopen of een geurkaarsen set samenstellen in de webshop van Palais, dan kan het filtermenu jou hierbij helpen. Hier kan je filteren op de kleur van het product, het gebruikte materiaal of bijvoorbeeld het formaat. Zo vind je binnen no-time de kaars die aan jouw wensen voldoet.

Bekijk hier onze geurkaarsen!