Verzending & retouren

Verzenden

Palais levert haar producten wereldwijd. Bij het afrekenen staat een overzicht van de verzendkosten voor uw bestelling.

Retourneren en ruilen

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. U kunt het pakket met daarop vermeld uw naam en het ordernummer terugsturen aan:

House of Moxie
Woudenbergseweg 21
3707 HW Zeist
Nederland

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Terugbetaling ontvangen

Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

Ruilen

Wij bieden helaas slechts terugbetaling aan. Wilt u een artikel ruilen dan raden we u aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die u wenst.

Garantie

Wij adviseren onze klanten om alle artikelen binnen zeven dagen te controleren. Controleert u het aantal en de kwaliteit van het artikel. Mocht er iets niet juist zijn stuur dan een e-mail naar sales@palais.com onder vermelding van het probleem. Als het product terug gestuurd moet worden dan verstrekken wij u een retourlabel. De garantie is niet geldig als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als u of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel is gebruikt voor een doel waarvoor het niet is bestemd.

Na de veertiendaagse periode, geven we een garantie van twee maanden geven op de kwaliteit van het product. Als er tijdens deze periode een probleem is met het product, stuur dan een e-mail naar  sales@palais.com. We zullen u een passende oplossing bieden.

  1. Als het mogelijk is om het product te repareren, dan zullen we het repareren
  2. Als het niet mogelijk is om het product te repareren, dan zullen we u een nieuw artikel leveren
  3. Als het niet mogelijk is om het product te repareren en we hebben het niet meer op voorraad dan zullen we u terugbetaling aanbieden.

Houdt u er nogmaals rekening mee dat de garantie niet geldig is als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als u of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel is gebruikt voor een doel waarvoor het niet is bestemd.